tabafbeeldingen-van-keulen-boog-team-2560x900

Het team van Van Keulen zien & horen

Ons team van specialisten en gekwalificeerde medewerkers helpt u graag bij het maken van een keuze voor brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Wij stellen ons graag aan u voor!

Pim van Keulen
Naam
Pim van Keulen

Functie
Opticien, Contactlensspecialist en Audicien
Nadat Pim zijn opticiensdiploma gehaald heeft, is hij als opticien en filiaalhouder aan de slag gegaan. Daarnaast volgden al snel de diploma’s voor contactlensspecialist en audicien. Zijn droom ging op 31 januari 1980 in vervulling door de opening van Van Keulen zien & horen in Rotterdam. Later was ook Van Keulen horen in Berkel en Rodenrijs een feit. Naast het leidinggeven aan twee winkels ligt zijn specialisatie binnen Van Keulen zien & horen op fixatie disparatie, het niet goed samenwerken van de ogen. Niet alleen de deskundigheid van de meting, maar ook een persoonlijk advies is voor Pim een belangrijk speerpunt. Hij blijft dan ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door het bezoeken van beurzen en het volgen van verschillende studies. Hij vindt het een feest om u blij te maken met een goed advies.
Stef Le Loux
Naam
Stef Le Loux

Functie
Opticien, Contactlensspecialist en LowVision specialist
Sinds 1989 is Stef werkzaam bij Van Keulen zien & horen in Rotterdam. In eerste instantie alleen als opticien en contactlensspecialist, tegenwoordig is hij ook gespecialiseerd in hulpmiddelen voor slechtzienden, bekend als LowVision. Een andere interesse van hem zijn de glaucoomonderzoeken die hij in nauwe samenwerking met het Oogziekenhuis uitvoert. Van al deze vakgebieden blijft hij, door het regelmatig volgen van cursussen en congressen, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij verheugt zich erop om u persoonlijk te begeleiden in de keuze van montuur, lenzen, glazen of andere optische hulpmiddelen. Ook is hij altijd bereid om op locatie een oogmeting voor u te verzorgen.
Vera Schakel
Naam
Vera Schakel

Functie
Student Optometrie
Sinds september 2014 is Vera werkzaam bij Van Keulen zien & horen. Na eerst als beleidsmedewerker in de zorg te hebben gewerkt viel een praktisch beroep meer in de smaak. Zodoende studeert ze nu Optometrie en werkt daarnaast 3 dagen per week bij Van Keulen zien & horen. Als student Optometrie kan ze haar studie gelijk toepassen in de praktijk. Daarnaast leert ze van Pim alles over fixatie disparatie, het niet goed samenwerken van de ogen.
Daphne
Naam 
Daphne Kila

Functie
Student opticien
In de wereld van optiek is Daphne al van kinds af aan bekend, haar moeder is contactlensspecialist. Dat ze zelf de studie voor opticien heeft gekozen was dan ook geen verrassing. De studie is deeltijd dus deze combineert ze met drie dagen werken bij van Keulen zien en horen zodat ze haar studie direct in de praktijk kan brengen.
Jan Scherpenisse
Naam
Jan Scherpenisse

Functie Optometrist
Na een paar omwegen is Jan in het optiekvak terecht gekomen. Hij maakte daar kennis met de beste techniek, de nieuwste mode,  goede oogzorg en een prettig contact met klanten. Hoewel hij er nog steeds niet helemaal uit is wat hem in dit veelzijdige vakgebied het meest aanspreekt, heeft hij zich door de opleiding Optometrie maximaal laten scholen op het gebied van gezondheidszorg. Zodoende kunnen wij bij Van Keulen zien & horen mensen met diabetes, op verwijzing van de huisarts, laten screenen op de gezondheid van de ogen. Dit wordt tegenwoordig ook nog eens vergoed via de zorgverzekering.
Vera Schakel
Naam
Elma de Jonge

Functie
Medewerker Customer Service
Elma heeft ruime ervaring in de optiek en sinds 1999 werkt ze met veel plezier bij Van Keulen zien & horen. Achter de balie is ze vaak het eerste aanspreekpunt voor u. Ze helpt u dan graag met het beantwoorden van vragen en het oplossen van uw problemen. Ook handelt ze uw telefonische verzoeken met zorg af en kunt u altijd terecht voor het maken van een afspraak. Daarnaast is ze een vaste ondersteuning van de Contactlensspecialist.
Michel van Leeuwen
Naam
Michel van Leeuwen

Functie
Triage- en STAR-gecertificeerd Audicien
Michel heeft eerst zijn diploma in de elektrotechniek gehaald en een jaar lang in deze branche gewerkt. Daar miste hij echter de omgang met mensen. Nadat hij in contact kwam met de wereld van hoortoestellen sprak hem dit meteen aan. Via dit werk kan hij namelijk de technische kant van de hoortoestellen combineren met het sociale van het contact met klanten. Hij helpt u dan ook graag met het maken van de juiste keuze. Na het succesvol afronden van de opleiding, werkt hij nu met veel plezier bij Van Keulen horen.

Alan Farrely
Naam
Alan Farrelly

Functie
Administratief medewerker
Sinds maart 2014 is Alan werkzaam bij van Keulen zien en horen als administratief medewerker. Vol overgave vervult hij deze functie en ziet het als een uitdaging zijn werk zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Bij vragen over uw factuur of vergoedingen voor uw bril of hoortoestel staat hij u graag te woord.

Neem contact met ons op


Top