tabafbeelding-van-keulen-horen

De juiste hooroplossing bij Van Keulen

Merkt u dat uw gehoor achteruit gaat? Dan kunt u een hoortest laten doen om te beoordelen of u een hoortoestel nodig heeft.

Indien u na constatering van een gehoorverlies een hoortoestel op proef wilt nemen, zullen wij altijd met u bespreken of een bezoek aan een voorschrijver nodig is. Indien u een recept van een voorschrijver heeft of krijgt, zal deze KNO-arts of audioloog u in de meeste gevallen graag aan het eind van de proefperiode terug zien om de hoortoestelaanpassing goed te keuren. Uiteraard is een bezoek aan een arts niet alleen van belang om een vergoeding van uw verzekering te krijgen, maar vooral ook voor een deskundige medische beoordeling van uw gehoor.

Samen met de audicien kunt u vervolgens bepalen welk hoortoestel voor u geschikt is. De keuze voor een hoortoestel hangt van een aantal zaken af. Belangrijk hierbij zijn onder meer:

  • uw gehoorverlies
  • de luistersituaties waarin u vaak komt
  • uw wensen over het uiterlijk van de hoortoestellen
  • uw budget

Aangezien wij alle merken hoortoestellen kunnen leveren, hebben wij voor elke wens en elk budget een hooroplossing. Ook hoortoestellen die volledig vergoed worden door uw zorgverzekeraar kunnen wij u aanbieden.

Tijdens een intake- of informatiegesprek kunnen wij u alles vertellen over uw gehoor, vergoedingen en de juiste hooroplossing. Een dergelijke afspraak is uiteraard altijd vrijblijvend.

Aangezien wij het belangrijk vinden dat je wordt geholpen door deskundige, vakbekwame personen, zijn onze audiciens in het bezit van een diploma ‘vakbekwaam audicien’. Tevens zijn onze audiciens StAr-gecertificeerd (zie www.audicienregister.nl). Dit houdt in dat zij zeer regelmatig worden bijgeschoold, waardoor zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hoorzorg en hooroplossingen.

Vergoedingen
Ook bij gehoorverliezen is het mogelijk om een vergoeding aan te vragen bij de zorgverzekering. Bij Van Keulen zien & horen hebben wij met vrijwel elke verzekeraar een overeenkomst. Het is bijna altijd mogelijk dat wij deze vergoeding bij uw zorgverzekeraar regelen. Hierdoor heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en hoeft u niet het volledige bedrag voor te schieten. 


Lees meer over hoorproducten


Top