tabafbeelding-van-keulen-gehoorbescherming

Noizezz gehoorbescherming voor iedereen

Van Keulen zien & horen in Rotterdam Blijdorp heeft een audicien in het team en kan u dus voorzien van oordopjes op maat. Als aanvulling hierop hebben we de herbruikbare oordoppen van Noizezz. We weten tenslotte allemaal hoe het gaat: dat concert of die vliegreis is morgen al, en het bezoekje aan de audicien is er in alle drukte bij ingeschoten. Geen nood, want Noizezz gehoorbescherming heeft een oplossing voor dat probleem met allerlei soorten oordopjes, van slaap- tot vlieg- en muziekoordoppen.

Waarom is gehoorbescherming belangrijk?

Veel mensen zijn al gewend aan de piep of suizen in hun oren na een avond stappen of een dagje klussen. Dit is echter een teken dat de trilhaartjes in het oor beschadigd zijn. Geluidsniveaus van meer dan 80 decibel kunnen al blijvende schade aanrichten. Ter illustratie: tijdens een gemiddeld concert krijgen uw oren een geluidsniveau tussen de 90 en 130 decibel te verduren. Ook in andere situaties waarin uw gehoor blootgesteld wordt aan harde geluiden is gehoorbescherming zeker geen overbodige luxe! 

Kies uw ideale Noizezz oordop

Noizezz weet wat belangrijk is aan gehoorbescherming: discretie en spraakverstaanbaarheid. Bijzonder is dat de filters verwisselbaar zijn, waardoor u één paar doppen in meerdere situaties kunt gebruiken. Het assortiment omvat slaapdoppen, vliegtuigdoppen, zwemdoppen en gehoorbescherming voor harde muziek of werkgeluid. Elk van deze varianten is verkrijgbaar in drie types: Plug & Play, Universeel en op maat gemaakt:

  • Plug & Play: zoals de naam zegt is dit een type oordop dat in elk oor past en eenvoudig is in gebruik
  • Universeel: deze oodop steekt niet uit en volgt de vorm van de gehoorgang. Verkrijgbaar in 4 maten, waardoor ook deze doppen voor iedereen geschikt zijn
  • Op maat gemaakt: voor intensief en langdurig gebruik de beste dop. Deze wordt speciaal voor uw oren op maat gemaakt. U heeft de keuze uit hard of zacht materiaal. De doppen worden geleverd in een luxe etui met handige accessoires.

De voordelen van Noizezz

Buiten de ruime keuze die Noizezz biedt, zijn er nog meer redenen om voor Noizezz te kiezen:

  • schadelijke decibellen worden gedempt zonder verlies van muziekbeleving en spraakverstaanbaarheid
  • de filters kunnen worden verwisseld, zodat u zelf de mate van demping kunt kiezen
  • de doppen worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole op akoestisch en visueel gebied

Welke Noizezz-dop past bij u?

Een ruim assortiment betekent een lastigere keuze. Van Keulen zien & horen in Rotterdam Blijdorp helpt u graag bij het bepalen van de gehoorbescherming die het best bij u past. Kom eens vrijblijvend langs voor meer informatie!

Naar de winkel


Lees meer over gehoorbeschermers


Top