tabafbeelding-van-keulen-oogzorg

Optometrie bij Van Keulen zien & horen

Een optometrist of oogmeetkundige is speciaal opgeleid om een normaal oog van een afwijkend oog te onderscheiden; hij levert oogzorg op maat. Op uw verzoek of verwijzing van de huisarts worden de ogen gecontroleerd en eventuele afwijkingen en ziekten opgespoord, zoals staar, glaucoom en afwijkingen van het oog zoals bij suikerziekte of hoge bloeddruk.

Indien u twijfelt over de gezondheid van uw ogen, aarzel dan niet om een afspraak te maken bij onze optometrist.

Low vision

Wanneer u kampt met low vision problemen, oftewel slechtziendheid, betekent dit dat een bril of contactlenzen ontoereikend zijn. Bij Van Keulen kunt u de low vision specialist consulteren. Na inventarisatie van de activiteiten die u zou willen doen, volgt de selectie van de bijzondere optische hulpmiddelen die voor u in aanmerking komen. De low vision hulpmiddelen, met een vergrotende functie, zijn speciaal ontwikkeld voor slechtzienden. Hiermee willen we slechtzienden een mogelijkheid geven om zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren. Enkele voorbeelden van low vision hulpmiddelen zijn: loepen, leesglazen, telescoopbrillen, prismaloepbrillen, beeldschermloepen en speciale filterglazen.

Van Keulen voldoet aan de eisen van de NUVO, een overkoepelende organisatie van gekwalificeerde optiekbedrijven. De Ooggarant low vision specialist herkent u aan het NUVO Ooggarant logo met de toevoeging low vision optiekbedrijf. Loop eens binnen en laat u informeren en/of adviseren.

Naar de winkel


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top